Civilsite és una empresa consultora d’enginyeria civil fundada l’any 2009 que hereta l’experiència d’anteriors empreses participades del sector de l’enginyeria civil, la consultoria d’estructures i la topografia. A través dels professionals i col·laboradors que formen part del nostre equip, acumulem més de 20 anys de trajectòria professional en les diferents àrees del sector.

Des de la direcció de civilsite, sempre hem marcat com a línies de treball la qualitat i la recerca l’excel·lència. Aquestes línies de treball les hem fomentat al llarg dels anys als nostres treballadors i col·laboradors. Els valors transmesos pels responsables d’aquesta empresa sempre han estat molt clars i definits, i són essencials per nosaltres; aquests son la Professionalitat, el Compromís i el Rigor.

-David Moreno (CEO)

Gestió de Projectes

Gestió Integrada de Projectes des de la fase inicial de planificació fins al lliurament del document acabat. Oferim al client un equip multidisciplinar especialitzat en cadascuna de les àrees per assolir amb èxit i qualitat l'objecte del Projecte.

Direcció d'Obra

El professionals de Civilsite realitzen el control i vigilància continua en totes les fases i unitats de l'obra incloent la planificació prèvia, el control d'execució i qualitat, el seguiment temporal i el control econòmic fins a la recepció de l'obres i tancament administratiu.

Seguretat i Salut

Seguretat i Salut en fase d'obres amb una metodologia de treball especialitzada que ofereix qualitat i compliment. Particularitzem la Seguretat i Salut a cada obra segons les seves característiques.